Plafondlampen voor de slaapkamer van Marlou

Marlou is onze dochter van 7 maanden. Zijn al aardig end hoor met die slaapkamer van haar. Dat heb je al kunnen in vorige blog artikelen. Dit keer gaan wij het dan hebben over de verlichting en dat is best wel belangrijk natuurlijk. Ja wat is een kamer zonder verlichting, dat kan niet natuurlijk niet.

Verlichting zochten wij eerst lokaal, in de binnenstad van allerlei kinderdecoratie winkels. Nou konden helemaal niks vonden of het was dan weer peperduur. Ja zo is het winkelen ook niet leuk meer. Dus ik denk misschien dat internet meer soelaas biedt. Want zo schiet het allemaal niet op.

Dus ik ga kijken op Marktplaats. Maar ook op Google shopping natuurlijk. Uiteindelijk bleef ik een winkel tegen komen die heet CozyKidz die gasten komen Hillegom. Hebben echt hele leuke kinderkamer accessoires en ook verlichting dus.

-> CozyKidz.nl winkel: babykamer verlichting

Ik heb echt een zwak voor Petit Monkey nachtlampje ijsbeer. Zo grappig, zo leuk, ik smelt er gewoon van. Voor minder dan 15 Euro kan je dat ook gewoon niet laten liggen toch? Gewoon geweldig dit. Dan was er nog Lapin and me de lamp van koper. Zeer tof. Kan niet anders zeggen. En dan was er nog konijn nachtlampje. Die was niet bekend van welk het merk is, misschien is het wel van CozyKidz zelf enfin ik vind het echt een fantastisch nachtlampje en heb hem ook als laatste toegevoegd aan mijn online winkelmandje.

Daarbij wilde ik dan nog een mobiel kopen. Bij cozykidz hebben ze ook toffe muziek mobielen voor babykamers.  Ik vond die van Konges Slojd dan nog het beste, de odin wolken mobile met zilveren druppels. Zeer fijn, zeer mooi. Een dikke aanrader. Alle producten hadden we binnen no time al bij ons in huis. Snelle verzending ook altijd bij CozyKidz, die gasten zijn super scherp.

Tags: